Négy önkormányzati épületet korszerűsítenek Napkoron

Szabolcsihír | 2024. 05. 13. | 13:21:35
Gazdaságosabb lesz a működés.
Négy önkormányzati épületet korszerűsítenek Napkoron
Az óvoda is megújul (Fotó: Google Maps)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Négy önkormányzati épület korszerűsítésére írt ki közbeszerzést a napkori önkormányzat. Az ajánlatokat május 29-ig várja a település vezetése. A majdani nyertes pályázónak öt hónap alatt kell végezni a munkálatokkal.

Polgármesteri hivatal energetikai korszerűsítése (Kossuth utca 23.)
A korszerűsítés keretében az épület homlokzati hőszigetelése, a födém szigetelése, valamint a külső nyílászárók cseréje történik meg hőszigetelt műanyag nyílászárókra. Az épületbe egy levegő-víz hőszivattyú rendszer,t valamint az elektromos energiaigény biztosítására napelemes rendszert telepítenek. A kivitelezési feladat részét képezi az akadálymentesítés megvalósítása, továbbá a napelemek elhelyezése érdekében a tetőszerkezet statikai megerősítése.

Óvoda energetikai korszerűsítése (Kossuth utca 22.) 
A korszerűsítés során víz-víz üzemű, talajszondás kialakítású hőszivattyú rendszert, valamint az elektromos energiaigény biztosítására napelemes rendszert építenek ki.

Idősek klubja energetikai korszerűsítése (Kossuth utca 44.)
A korszerűsítés során levegő-víz üzemű, split kialakítású hőszivattyút, valamint az elektromos energiaigény biztosítására napelemes rendszert telepítenek.

Művelődési ház energetikai korszerűsítése (Kossuth utca 57.) 
A korszerűsítés során levegő-víz üzemű, monoblokk kialakítású hőszivattyú rendszert és az elektromos energiaigény biztosítására napelemes rendszert építenek ki.