Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rekordkísérlet olimpikonokkal és Skodákkal

| 2017. 08. 24. | 20:17:00
Két bajnok volt a vendég.
Rekordkísérlet olimpikonokkal és Skodákkal
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Óriási rekordkísérletnek lehettek tanúi azok, akik szerdán vagy csütörtökön a mátészalkai Városi Uszodába látogattak. A mátészalkai Fényes Napok első napjain egy 24 órás úszási kísérlet vette kezdetét. A Fényes Úszás célja legalább 25 órán át folyamatosan úszni.

A rendezvényre látogatott hazánk két kiváló fiatal úszóbajnoka, Verrasztó Dávid és Bernek Péter is. Az olimpikonok egy-egy csúcsminőségű Skodával érkeztek a helyszínre, melyeket a Csősz-Platán Cégcsoport ajánlott fel nekik az itt-tartózkodásuk idejére.

– Alapjában véve a kis autókat szeretem, az erős, de kicsi autókat. Hogy miért? Mert nem tudok parkolni! – viccelődik Dávid, aki már 12 éve vezet. – Sok autóban ültem már, de ilyen full extrás Octaviát életemben először vezettem, megdöbbentett, mennyire jó és erős autó a Skoda. 

Nem hiába, hiszen sok-sok lóerőről beszélünk. Pétert viszont a gyönyörű Superb karaktere nyűgözte le. – 8 éve vezetek, jelenleg egy SEAT Ibizával járok, amit imádok, de ha tehetném, ki sem szállnék ebből a Skoda Superb Sportline-ból, igazi pozitív csalódás a számomra. A külseje annyira karakteres, egyszerűen tökéletes, a belső kialakítását pedig az oldalt futó, változtatható színű led csíkok varázsolják elképesztővé.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés