Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rihanna nagyon bízhat a magyarokban, ha ennyire laza

| 2016. 08. 11. | 15:46:00
Egy árva vasat nem kért el előre!
Rihanna nagyon bízhat a magyarokban, ha ennyire laza
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legalább 1 millió dollárt, vagyis 280 millió forintot kap Rihanna a ma esti, a Sziget 0. napján tartott koncertjéért a Figyelő szerint, az összeget a szervezők nem cáfolták, de nem is erősítették meg.

A hvg.hu belső körből származó információi szerint azonban az összeg nem „legalább”, hanem egészen pontosan ennyi, de még ennél is meglepőbb az, ahogy azt Rihanna kifizettette. Az a bevett gyakorlat ugyanis, hogy a – még a kisebb névnek számító – fellépők is előre kérik a nekik járó díjat, attól kezdve számolnak biztosan adott koncerttel. Világsztároknál ez nem is kérdés, ahhoz, hogy a turnéjába egy-egy koncertet felvegyék, precízen meghatározzák a szerződésben, milyen ütemezésben kérik a pénzt.

A HVG informátora szerint ez így volt Rihanna esetében is, a szervezőknek februártól kezdődően, három részletben kellett (volna) teljesíteni a gázsit – csakhogy nem küldték a számlákat. Méghozzá egészen mostanáig, vagyis a világsztár stábja úgy érkezett meg, és kezdte el a munkát a fesztiválon, hogy egy árva vasat nem kért el előre!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés