Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Orbán hiába kérlelte a Nemzet Színészét

| 2017. 05. 19. | 14:28:00
A kormányfő hiába próbálkozott, nem ért célt.
Orbán hiába kérlelte a Nemzet Színészét
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Orbán Viktor meglátogatta a szombathelyi kórházban Törőcsik Marit, de a kormányfő hiába kérlelte a Nemzet Színészét, hogy engedélyezze átszállítását egy budapesti kórházba, a művésznő határozottan elutasította - írja a Blikkre hivatkozva az inforadio.hu.

Orbán azért javasolta Törőcsiknek a visszatérést a fővárosba, hogy közelebb legyen barátaihoz, és ott folytassák a kezelését, ahol korábban félbehagyták.

Kárász Róbert (47), az ATV Start műsorvezetője, aki rendszeresen látogatja Szombathelyen a színésznőt, össze is futott a miniszterelnökkel a kórházban, amikor Orbán váratlanul Törőcsik Marihoz érkezett, de együttes erővel sem sikerült meggyőzni a színésznőt a Budapestre szállításról.

A műsorvezetőtől a miniszterelnök azt kérdezte, a művésznő állapotához képest jó helyen van-e, és biztos, hogy hallgatni kellene-e rá, hiszen nem engedi, hogy esetleg egy még a szombathelyinél is jobban felszerelt intézménybe szállítsák.

Az is szóba került, hogy a távolság miatt esetleg helikopterrel szállíttatnák át, de Törőcsik nemet mondott, Velem közelében szeretne maradni.

A lap megkereste a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjét, hogy miről beszélgetett Orbán és Törőcsik, ám Havasi Bertalan úgy nyilatkozott, hogy mivel ez egy magánlátogatás volt, a részletekről nem kívánnak nyilatkozni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés