Hirdetés

Egy cifrával visszatért az alkesz pap

2017.06.15. 16:36

Egy cifrával visszatért az alkesz pap

Tehát mégsem törölte a Facebook.

Hirdetés

Egy szép b... meggel Visszatért a Facebookra Tibi atya. Az 1,3 milliós rajongótábborral rendelkező legpörgősebb oldalt az "alkoholista pap" maga függesztette fel. Ezért:

Azért függesztettem fel saját kezűleg az oldalamat, mert ki akartam próbálni, milyen érzés honatyáink kommunikációs paneljait csattogtatni, miközben az egész média az általam generált hazugság miatt, valójában egy teljesen jelentéktelen üggyel foglalkozik. Ezeket a szarokat hazudtam mindenkinek. Ismerősek valahonnan?

„Dolgozunk az ügyön, igyekszünk minél hamarabb tájékoztatást adni.”

„Nem szeretnénk elhamarkodott találgatásokba bocsátkozni, egyelőre a legjobb, amit tehetünk, hogy várunk.”

Egyelőre nem tudjuk mi áll a dolog hátterében. Mindnyájunk közös érdeke, hogy mihamarabb kiderüljön az igazság.”

Azt írja: a törlését követő "kommentszekciók Áder Jánosnál is ékesebben árulkodnak a magyar közbeszéd állapotáról. Ahogy sejteni lehetett, megindult a találgatás. Vajon a Fidesz töröltetett a kormánykritikus tartalom miatt? Soros intézte el, mert túl sokat szívattam a szélsőséges feministákat? – a két leggyakrabban emlegetett lehetséges ok közül egy harmadik valósult meg."

Vagyis magát függesztette fel. Eleintge még élvezte is.

"Be kell vallanom, az első fél órában viccesebb volt, mint középsuliban ellopni a tesitanár kinti cipőjét, a másodikban még azért tartott az első hatása, a harmadikban már kicsit fárasztó volt privát üznetekben és közleményekben hazudozni újságíróktól a személyes ismerőseimen át mindenkinek, a negyedik kifejezetten szar periódust viszont egy ötödik, határozottan nyomorúságos követte (itt már a saját anyámnak is hazudnom kellett)."

"Tehát így élnek ezek a tetvek" - vonja le a következtetést az 1957-es születésű alkoholista pap, majd így folytatja: "A hazugságaink öngerjesztő folyamatokat indítanak be bennünk, amik először a teljhatalom mámorával kecsegtetnek, a média húrjait rángató bábjátékos mindenható szerepében. Azonban erre a kőkemény drogra nagyon hamar kialakul a tolerancia, a hozzászokás. Ezért kell olyan új módszert találni, amivel bizsergetni tudják a jutalomközpontjukat, és erre nincs hatékonyabb elterelődrog, mint a pénz. Van kérdés, hogy miért lopnak tőlünk és miért mindig többet?" - teszi fel a kérdést Tibi atya, aki az utóbbi idők legnagyobb médiahekkjét követte el.

Heccnek sem volt rossz.

 

 

 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés