Hirdetés

Legyen Ön az idei nyár legszebb lánya!

Szabolcsihír

2017.06.14. 16:03

Legyen Ön az idei nyár legszebb lánya!
A képen a tavalyi nyertes, Tóthova Szára Fotó: Fotó: Szánkai Nikolett, smink: Sőrésné Erika

Elindult a Miss Summer Sunshine 2017 Szépségverseny

Hirdetés

Frissesség, fiatalság, üdeség és a szikrázó napsütés fényében fürdőző lányok. Leginkább ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni a 99,4 Sunshine Fm Miss Summer Sunshine szépségversenyét. 

A mára már az egyik legrangosabb megmérettetésnek számító nyíregyházi eseményt 2014-ben rendeztük meg első alkalommal, és rögtön elképesztő sikert aratott – árulta el Korsoveczkiné Pásztor Júlia, a szépségverseny koordinátora, aki hozzátette: az óriási érdeklődésre való tekintettel úgy döntöttünk, idén ismét lehetőséget adunk arra, hogy a megye bájos lányai közül még többen lépjenek színpadra a Miss Summer Sunshine címért és az értékes nyereményekért.

A szépségverseny döntőjét minden évben a 99,4 Sunshine FM születésnapján tartjuk, ahol azok a lányok vehetnek részt, akik az elő- és a középdöntőn sikeresen szerepeltek és bebizonyították, hogy magabiztosan mozognak a színpadon, több ezer ember előtt is - tette hozzá.

Elmondta azt is, hogy

az egész nyarat felölelő verseny egy előválogatóval kezdődik, amelyen a zsűri tagjai egyesével beszélgetnek el a jelentkezőkkel, ezzel jobban megismerhetik őket, és eldönthetik, hogy kik kezdhetik el a felkészülést a versenyre, valamint az első megmérettetésre.

Az első megmérettetés maga az elődöntő és az első olyan momentuma a versenynek, amikor a lányok a felkészítő stáb segítségével szerepelhetnek. A felkészítő stáb segít a járástechnikában, valamint a megfelelő smink és frizura elkészítésében. Fontos a tökéletes megjelenés, hisz a tét a továbbjutás a középdöntőbe. A középdöntős csapatot a zsűri választja ki, egy továbbjutót pedig a közönség is választhat a Miss Summer Sunshine Szépségverseny weboldalán, szavazás útján.

A középdöntőre a felkészülés szinte megegyezik az elődöntővel, egy kivétellel; a lányok az egyen pólós és a bikinis szett mellett estélyi ruhában is megmutatják magukat. A felkészülésnél ekkor is segítséget kapnak, mivel ez az utolsó lehetőség arra, hogy a döntős csapatba bekerüljenek. A lányokat ezúttal is a zsűri választja ki, valamint egy versenyzőt a közönség juttathat a döntőbe. 

A zsűri és a felkészítő stáb is arra törekszik, hogy a lányokból kihozza a maximumot. Számos járástechnikai gyakorlaton vesznek részt, valamint a döntőbe került lányok már jobban megismerhetik a támogatóikat, azok termékeit vagy szolgáltatásait. De szerepelnek a 99,4 Sunshine FM műsoraiban, annak érdekében, hogy a rádió hallgatói is ki tudják választani a kedvenceiket.

A döntőt, mint minden évben, most is a 99,4 Sunshine FM születésnapján tartjuk, ahol eldől, melyik lány bizonyul a legjobbnak, aki a számtalan nyeremény mellett a Miss Summer Sunshine címet is elnyeri. A nyertes ezt követően egy teljes évig képviseli a rádiót, promótálja és részt vesz az eseményein, valamint kiemelt odafigyeléssel követi támogatóit, igény szerint megjelenik kampányaikban is. A döntő idén szeptember 29-én lesz. 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés