Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Dal. Hajrá, Ham ko Ham!

| 2018. 01. 31. | 10:22:00
Szurkoljunk nekik szombaton a Dunán!
A Dal. Hajrá, Ham ko Ham!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Berobbant a köztudatba a Ham ko Ham (jelentése: vagyunk, akik vagyunk) zenekar 2016-ban, amikor egészen a döntőig menetelt az egyik tehetségkutatóban. Most újra versenyben vannak, A Dalban újabb fordulón jutottak túl szombaton, és már a következőre készülnek.

A szabolcsi fiatalokból álló formáció az autentikus cigányzenére épít. Az együttes hét éve alakult Biriben, a Dankó Pista iskolában. A mostani felállás évek óta változatlan. A tagok: Rézműves Márkó, Rétháti Salamon, Balázs Levente és Ábri Csaba.

A fiúkat az X faktorban ismerte, szerette meg az ország

Márkó és Csaba tanító szakos hallgatók Nyíregyházán, míg a zenekar másik fele – Balázs Levente és Rétháti Salamon - a Debreceni Egyetemre jár. Gitáron, zongorán, basszusgitáron, kannán, cajonon, tamburán és énekhangon szólaltatják meg a zenét.

Mi már készülünk a szombati adásra,ugye ti is várjátok? Mi már nagyon izgulunk, reméljük hogy velünk lesztek! - üzenik a fiúk rajongóiknak Facebook-oldalukon.

Szurkoljunk nekik a Dunán! Bármerre jársz című versenydaluk videóját egyébként már több mint félmillióan nézték meg a youtube-on.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés