Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magyar metáltól zengett a lisszaboni színpad

| 2018. 05. 03. | 12:40:00
Egy hét és színpadra áll az AWS az Eurovíziós Dalfesztiválon.
Magyar metáltól zengett a lisszaboni színpad
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lezajlott az AWS első próbája Lisszabonban, ahol a modern metált játszó zenekar Magyarország képviseletében lép majd színpadra az Eurovíziós Dalfesztivál május 10-i, második elődöntőjében.

"Percre pontosan meg volt adva, hogy mikor mit kell csinálni, volt külön fülesbeállás és mikrofonpróba, valamint elmagyarázták, hogy melyik pillanatban hol kell állnunk, hogy éppen ne égessen meg minket a tűz. Profi a stáb és a producerek hihetetlen jó fejek és nagyon kedvesek"

- mondta el Siklósi Örs, az AWS énekese május 2-án az MTI-nek az első próba után.

Kiemelte, hogy rendkívül profik a produkción és a műsoron dolgozó szakemberek. Nagyon jól érezték magukat a próbán, és bár a színpad hatalmas, sikerült bejárniuk és a tervezett koreográfiát megvalósítaniuk. 

A színpadi próba után bevonultak egy megtekintő-szobába, ahol visszanézték a produkciót. Az együttes elmondta, hogy hangban mit szeretnének változtatni, valamint megbeszélték a kameraállásokat, de mindenki véleménye szerint nagyon egyben van a produkció és örülnek, hogy együtt dolgozhatnak - idézte fel Siklósi Örs, hozzátéve: "igazából ez az együttesnek megtiszteltetés".

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés