Hirdetés

Videó a Teréz körúti robbantóról és a robbanásról!

2016.09.26. 16:31

Videó a Teréz körúti robbantóról és a robbanásról!

Tízmillió forint jár a nyomravezetőnek.

Hirdetés

Közzétett egy videofelvételt és több fotót a rendőrség a szombat esti Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjéről a honlapján, a police.hu-n hétfő délután.

A police.hu-n látható egy 18 perces videó, amelyet egy térfigyelő kamera rögzített, és a helyszínt mutatja. A felvételen látható a feltételezett elkövető, a megsérült rendőrök és a robbanás is. A videó végén látható egy férfi, aki többször a kezében tartott csomagba nyúl, a robbanás előtt egy kapualjba húzódik, majd azt követően elindul a földön fekvő rendőrök felé.

Az Országos Rendőr-főkapitányság hat fotót is közreadott a feltétezett tettesről. A rendőrség közölte: az ismeretlen férfi körülbelül 170 centiméter magas, 20-25 év körüli, az elkövetéskor világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki felismeri a fényképeken látható férfit, személyéről, tartózkodási helyéről bármilyen információja van, tárcsázza a nap 24 órájában az ingyenesen hívható 06 80 620 107-es számot, vagy a Telefontanú 06 80 555 111-es zöld számát. Bejelentését megteheti a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, valamint személyesen bármelyik rendőri szervnél. A rendőrség bizalmasan kezeli a bejelentő személyét.

Papp Károly országos rendőrfőkapitány 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki - emlékeztettek.

Közölték továbbá: a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A fővárosban, a VI. kerületben, a Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségnél szombat éjjel történt robbantás, amelyben két rendőr megsérült.

robbantásrobbanás

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés