Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megöltem a szomszédomat

| 2016. 07. 11. | 14:35:00
Az állítólagos gyilkos a gyártótól kért tanácsot a foltok eltüntetésére.
Megöltem a szomszédomat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megölte a szomszédját , de nem tudja, mivel tüntethetné el a vért a kanapéról – ezzel az elképesztő problémával kereste meg a napokban egy nyíregyházi bútorgyártó cég telefonos ügyfélszolgálatát egy nő. A nem mindennapi történetről a Ripost.hu számolt be.

A gyerekkanapékat gyártó cég a Facebook oldalán tette közzé, hogy múlt szerdán délután egy 20-30 év körüli nő rejtett számról kért tanácsot, mivel tüntethetné el a vért a cégük készítette kanapéról, melyen a szomszédját meggyilkolta. A gyártó humoránál volt, a Facebookon üzenetet írt, arra kérve mindenkit, hogy nézzen rá a szomszédjára, él-e még – írja a Ripost.hu. A bejegyzés azóta eltűnt a közösségi oldalról. Hogy a történet valós volt-e vagy morbid tréfa, egyelőre nem tudni, a kanapékat gyártó cég mindenesetre feljelentést tett a rendőrségen.

(Hab a tortán: miközben illusztrációt kerestünk a cikkhez, egy csomagküldő kínálatában találtunk véres kést - ez van a képünkön -, ami vagy elfogyott, vagy túl morbid volt, mindenesetre már nincs készleten, helyette profi művért vagy vérkapszulát ajánlanak az oldalon. Köszi...)

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés