Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elfogták a dohányboltok rémeit!

| 2016. 09. 06. | 12:50:00
Négy betörő már megvan, ötödik társukat körözik.
Elfogták a dohányboltok rémeit!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A rendőrök elfogtak négy érpataki férfit, akik a gyanú szerint dohányboltokba törtek be megyeszerte.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén 2015. október és 2016. augusztus között 8 nemzeti dohányboltba törtek be ismeretlen tettesek. Az elkövetők dohányárut és készpénzt tulajdonítottak el. A megyei rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai az adatgyűjtést és a beszerzett információk elemzését követően a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak bevonásával 

augusztus 31-én hajnalban Érpatakon elfogtak négy helybeli férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmények elkövetésével. Ötödik, jelenleg szökésben lévő társuk ellen a rendőrség elfogatóparancsot adott ki. 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a négy gyanúsított közül K. Gábor 49 éves és B. Mihály 31 éves érpataki lakosokat bűnügyi őrizetbe. A rendőrség kezdeményezésére az illetékes bíróság 2016. szeptember 2-án elrendelte a két férfi előzetes letartóztatását. A gyanúsítottak lakóhelyein megtartott házkutatások során a rendőrök feltehetően az elkövetéshez használt eszközöket és ruhákat foglaltak le. Az ügyben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytat nyomozást.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés