Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyomorforgató: 12 éves kislánnyal erőszakoskodott egy migráns

| 2016. 09. 12. | 19:22:00
A gyereknek meztelen alsótesttel sikerült elmenekülnie.
Gyomorforgató: 12 éves kislánnyal erőszakoskodott egy migráns
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Előzetes letartóztatásba helyezett a Székesfehérvári Járásbíróság hétfőn egy korábban menedékjogi kérelmet benyújtó külföldi állampolgárt, akivel szemben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális visszaélés bűntette miatt folytat eljárást - közölte a Székesfehérvári Törvényszék sajtóosztálya az MTI-vel. A bíróság végzése nem jogerős.

A hirado.hu azt közölte, hogy egy 12 éves kislánnyal erőszakoskodott a bicskei befogadóállomás egyik lakója Bicskén. A törvényszék tájékoztatása szerint a gyanúsított augusztusban illegálisan, a zöldhatáron keresztül érkezett Magyarországra.

"Jelenleg humanitárius tartózkodási engedéllyel rendelkezik, menedékjogi kérelmének elbírálása folyamatban van" - olvasható a közleményben.

A bűncselekmény részleteiről a kiskorú sértett védelme érdekében és a nyomozás kezdeti szakaszára hivatkozva a bíróság további adatokat nem közölt, így sem a gyanúsított nemét, sem az állampolgárságát nem hozta nyilvánosságra.

A hirado.hu közlése szerint egy negyven év körüli, a menekültkérelmének elbírálására váró török férfi támadta meg a kislányt, "lerángatta több ruhadarabját és meg akarta erőszakolni". A gyereknek meztelen alsótesttel sikerült elmenekülnie - olvasható az oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés