Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csúnya átverés. Borostás volt "Szintia"

| 2016. 10. 14. | 20:55:00
Nővel tervezett egyéjszakás kalandot egy nyíregyházi férfi, de Robi lett belőle.
Csúnya átverés. Borostás volt "Szintia"
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csúnyán átverték azt a 38 éves nyíregyházi férfit, aki a teletext chaten ismerkedett meg a Nyírmadán élõ Szintiával – írta a Zsaru Magazinra hivatkozva a Borsonline.hu. Egyikük sem bízta a véletlenre a dolgot, már másnapra randit beszéltek meg a férfi lakásán.

– A nő este ment fel a férfihoz, aki már az ajtónyitáskor meglepődött jókora termetén, Szintia ugyanis teljesen máshogy írta le magát a telefonban

– magyarázta Zsalutkó László, az Érkerti Rendőrőrs nyomozója. – Végül beengedte a lakásába, ahol rögtön a tárgyra tértek. Miután megtörtént az aktus,

a vendég kiolvasta a férfi tenyeréből, hogy már csak nyolc éve van hátra, mert valaki megátkozta, de ő le tudja venni róla a rontást.

Csupán egy pohár vízre, sóra és borsra van szüksége, na meg egy kis egyedüllétre a kikeveréshez, mondván, másként nem fog hatni a varázsital.

A férfi teret adott a „jósasszonynak”, majd lehúzta az első pohárkát. Ezt követte további két kupica, ugyanis Szintia szerint az átok így nem száll vissza senkire, az idők végezetéig a levegőben fog lebegni.

A sértettnél ekkor szakadt el a film, csak másnap délután kelt fel. Eltűnt a telefonja, laptopja, fényképezőgépe, övtáskája meg a nyaklánca,

és „Szintiát” sem találta sehol. Miután leesett neki, mibe keveredett, feljelentést tett a rendőrségen.

A rendőröknek az adatgyűjtés során hamar a látókörébe került egy 42 éves asszony, akinél házkutatást tartottak, és megtalálták a férfi telefonját. A nőt a sértett azonosította. Az asszony ekkor kénytelen volt bevallani, a bűncselekményt nem ő, hanem a fia követte el.

A sértettnek csak ezek után kezdett derengeni: mintha az elkövető borostás lett volna…

Az anyjára megszólalásig hasonlító L. Róbertet még aznap este a nyíregyházi vasútállomásnál elfogták.

A 26 éves fiatalember ellen rablás miatt indult eljárás, a bíróság elrendelte letartóztatását.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés