Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kirabolta az ivócimboráját

| 2016. 10. 11. | 16:23:00
A biztonsági őrök fékezték meg.
Kirabolta az ivócimboráját
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a nyíregyházi vasútállomás egyik biztonsági őre tett bejelentést keddre virradó éjjel.

A bejelentő elmondta, hogy néhány perccel korábban kiabálásra lettek figyelmesek kollégájával. Elindultak a hang irányába és meglátták, hogy a pályaudvar melletti kerítés tövében egy férfi bántalmaz egy földön fekvő embert, majd mikor észrevette közeledésüket, menekülni kezdett.

Az egyik biztonsági őr a bántalmazott férfi segítségére sietett, míg társa a menekülő férfi után eredt és rövid üldözést követően feltartóztatta és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta.

A rendőrök a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították O. Márton 20 éves nyíregyházi lakost. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy mután távoztak a közeli kocsmából a vele együtt italozó 34 éves nyíregyházi sértettel, ivócimboráját bántalmazta, elvette pénzét és karóráját. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság O. Mártont rablás és testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatta, bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés