Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Meghalt a dombrádi csárdában megvert férfi

| 2016. 10. 19. | 13:46:00
A rendőrség szemtanúk jelentkezését kéri.
Meghalt a dombrádi csárdában megvert férfi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kórházban meghalt a Dombrádon még tavasszal bántalmazott gégényi férfi. A rendőrség még vizsgálja a dombrádi csárdában történt bántalmazás körülményeit.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Vizsgálati Osztálya testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint

március 12-én hajnal 3 óra körül a dombrádi Tisza-parton található csárdában bántalmaztak egy 28 éves gégényi férfit, aki ennek következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett. A sértett később a kórházban életét vesztette.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik a dombrádi szórakozóhelyen - egy a helyi fiatalok körében népszerű zenekar koncertje estéjén - történt bántalmazásról, illetve a tettes, vagy tettesek kilétéről érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Vizsgálati Osztályán személyesen, vagy telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén! Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában elérhető és ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés