Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagyeszű fiatalok vandálkodtak a tiszavasvári temetőben

| 2016. 10. 25. | 12:59:00
Máshol is romboltak.
Nagyeszű fiatalok vandálkodtak a tiszavasvári temetőben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai október 22-én elfogtak négy tiszavasvári fiatalt, akik a megalapozott gyanú szerint október 20-án és 21-én Tiszavasváriban követtek el több bűncselekményt.

A rendőrségre október 21-én tett bejelentést egy tiszavasvári virágbolt tulajdonosa, mely szerint ismeretlen tettes betörte a boltja két ablakát. Néhány órával később lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy fiatalokból álló társaság tagjai Tiszavasvári egyik utcájában hangoskodnak, garázda magatartást tanúsítanak. A rendőrök a társaság tagjait a megadott helyen illetve a környéken már nem találták, de azt tapasztalták, hogy az ott található telefonfülkét, amely rövid idővel korábban még sértetlen volt, ismeretlen tettes megrongálta.

Október 22-én a tiszavasvári köztemetőből nyolc síremlék megrongálásáról tettek bejelentést. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat.

A két 14 éves, egy 16 éves, valamint B. Tibor 20 éves tiszavasvári lakosokat a rendőrök 2016. október 22-én lakóhelyükön elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és garázdaság, rongálás, valamint lopás bűncselekmények gyanújával gyanúsítottként kihallgatták.   

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés