Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Akár nyolc évet is kaphat a Got Talent énekese

| 2016. 11. 17. | 13:59:00
Alapos a gyanú, hogy a nyíregyházi M.M. és társa megerőszakolt egy nőt.
Akár nyolc évet is kaphat a Got Talent énekese
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nemcsak megerőszakolta, még fogva is tartotta áldozatát a Hungary's Got Talentben is feltűnt nyíregyházi, 28 éves M. M. és társa, a 25 esztendős tiszaeszlári L. Á. - írja a Bors. A két férfi szeptember 13-án a gyanú szerint Nyíregyházán erőszakolta meg a 22 éves fiatal lányt. Az RTL Klub tehetségkutatójában feltűnt énekes és társa ezután még fogva tartotta a nőt.

 A nyomozók két bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják a két férfit: aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének, továbbá többek által elkövetett szexuális erőszak bűntette. A rendőrség lezárta a nyomozást, melynek eredményét vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Ha bebizonyosodik a fiúk bűnössége, legkevesebb kettő, de akár nyolc évre is rács mögé kerülhet a Hungary’s Got Talentben és más tehetségkutatóban is feltűnt énekes és tettestársa.

A dolog pikantériája, hogy M. M. egyébként korábban olyan kiskorúakkal dolgozott, akikre javítóintézet várt volna, abban segítette őket, hogy sikerüljön jó útra térniük.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés