Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bedrogozva vezetett

| 2016. 11. 18. | 09:29:00
Rutinellenőrzésen bukott le.
Bedrogozva vezetett
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai az M3-as autópályán, a Kántorjánosi pihenőhelyen vontak ellenőrzés alá egy személygépkocsival közlekedő 31 éves győrteleki lakost november 16-án este 11 után.

A rendőrök K. N. László gépkocsijának utasteréből 195,8 gramm mennyiségű amfetamin tartalmú fehér színű masszát, valamint 8 darab kék színű, szintén amfetamin hatóanyag tartalmú tablettát foglaltak le.

Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi a gépkocsit bódult állapotban volt, ráadásul már korábban eltiltották a járművezetéstől. A jogsértések miatt eljárás indult vele szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján K. N. László megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy nemcsak fogyasztotta, hanem árulta is a kábítószert.

A gépkocsijából lefoglalt közel 200 gramm kábítószert elmondása szerint saját használatra, Budapesten vásárolta. A Mátészalkai Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a győrteleki férfit gyanúsítottként kihallgatta, bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés