Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Beismerte, hogy megölte

| 2016. 11. 01. | 15:19:00
Idegességében ütötte.
Beismerte, hogy megölte
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Idegességében ütötte a babát. Héthónapos terhes a harmadik gyerekkel. Az apuka, aki nem volt otthon, azt mondja, az asszony sosem bántotta kicsiket, "összejöhettek a dolgok", a kisfiú talán hisztirohamot kapott... - értesült a Híradó.hu.

Hajnali kihallgatásán beismerő vallomást tett az a 31 éves nő, aki ceglédi otthonában vasárnap éjjel halálra verte másfél éves kisfiát.

A nyomozóknak azt mondta, hogy idegességében bántalmazta a gyermekét.

Az asszonyt hétfő este vitték be a Teve utcai rendőrségi székházba, miután az igazságügyi orvos szakértő a boncoláskor megállapította, hogy a kisfiú halálát több, a fejére mért ütés okozta.

A harmadik gyermekét váró nő férje azt mondta, az asszony sosem bántotta a gyerekeit.

A férfi tíz éve van együtt a nővel, úgy fogalmazott: “összejöhettek a dolgok”, valószínűleg dührohamot kaphatott a gyermek, erre reagálhatott így az anya, aki héthónapos terhes harmadik gyermekükkel.

A bűncselekmény elkövetésekor egyébként a gyermek édesapja nem volt a lakásban, mert dolgozott, onnan hívták fel, hogy mi történt.

A mentőket még vasárnap reggel riasztották, miután a kisgyerek nem mutatott semmiféle életjelet. Megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Később kiderült: a kisfiú feltehetően bántalmazás miatt halt meg, ezt az igazságügyi orvosszakértő is megerősítette. A 31 éves nő ellen emberölés gyanújával indítottak eljárást.

A nagyobbik gyermek, a 2,5 éves kisfiú most a nagyszülőknél van. Az apa attól fél, elvehetik tőle őt és születendő gyermekét is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés