Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ez nem művészet. Keresik a rongálót

| 2016. 11. 25. | 09:37:00
Valaki összefirkálta az állomást.
Ez nem művészet. Keresik a rongálót
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Péntek reggelre valaki kidekorálta a sóstói vasútállomás falát és több padot. Jó, ha tudja, nem azért keresik a rendőrök, mert el akarják ismerni az "önkéntes munkáját", hanem azért, mert rongálást követett el. 

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen rongálás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. Az illető péntekre virradóra követte el a művészinek egyáltalán nem nevezhető falfirkákat, elcsúfítva ezzel a Kemecsei út mellett található Sóstói vasútállomás épületét, valamint több padot.  

A rendőrség kéri, hogy aki az elkövető személyével kapcsolatban bármit tud, vagy az eseménynek szemtanúja volt, illetve azzal kapcsolatosan érdemleges információval rendelkezik, az jelentkezzen a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén! Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában elérhető és ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés