Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Feleségét, kislányát is terrorizálta egy tiszadobi férfi

| 2016. 11. 22. | 09:42:00
A Nyíregyházi Járásbíróság intézkedett.
Feleségét, kislányát is terrorizálta egy tiszadobi férfi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sz. L. tiszadobi gyanúsított házastársával szemben megalázó és erőszakos magatartást tanúsít, őt rendszeresen szidalmazza és megöléssel fenyegeti, melynek elszenvedője közös gyermekük is. November 16-án a gyanúsított a zárt ajtót berúgva bement házastársa szobájába, és egy hamutartót dobott felé, eközben a sértett és gyermeke kimenekült a szobából a teraszra. A gyanúsított követte őket, és lánya irányába lökte a fakeretes szúnyoghálós ajtót, amely a gyermeke fejét találta el, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozva.

A bíróság álláspontja szerint – figyelemmel arra, hogy az ügy sértettjei a gyanúsított hozzátartozói – fennáll annak a veszélye, hogy szabadlábon hagyása esetén befolyásolná őket vallomásaik megtételében, illetve újabb bűncselekményeket követne el. A végzés jogerős.

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója kapcsolati erőszak bűntette miatt indult ügyben elrendelte az őrizetben lévő gyanúsított előzetes letartóztatását az elsőfokú bíróság tárgyalás előkészítése során hozandó határozatáig, legfeljebb azonban 2016. december 18-ig.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés