Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lakodalmas kocsikat rámolt ki

| 2016. 11. 08. | 06:40:00
Jó ötletnek tűnt.
Lakodalmas kocsikat rámolt ki
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Míg a násznép odabent mulatott, a férfi kirámolta a kocsijaikat. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság november 4-én lopás megalapozott gyanújával vett őrizetbe egy baktalórántházi férfit.

A 39 éves P. János az elmúlt hónapokban két napkori étterem előtt parkoló gépkocsit is feltört, míg a vendéglőben éppen lakodalmat tartottak.

A járművekből készpénzt és táskát lopott, a benne lévő értékekkel együtt. A nyomozók a bejelentéseket követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként a feltételezett tettest november 4-én otthonában elfogták.

P. Jánost a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte a bűncselekmények elkövetését, elmondta, hogy a lopott pénzt a családjára költötte. Azt is hozzátette, hogy

az első menyegzőről egy közösségi oldalon szerzett tudomást. „Innen pattant ki az ötlet” a fejéből, hátha könnyűszerrel pénzhez juthat úgy, hogy feltöri az ott parkoló autókat.

A gépkocsikból kilopott táskákat és egyéb értékeket a parkoló melletti kukoricásban dobta el, ezeket a nyomozók megtaláltak és lefoglaltak.

A rendőrség P. Jánost őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés