Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem unatkoztak a rendőrök Szabolcsban

| 2016. 11. 12. | 13:57:00
Volt itt minden.
Nem unatkoztak a rendőrök Szabolcsban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A barabási közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy 41 éves kállósemjéni lakos november 11-én 14 óra körül A rendőrök a határrendészeti ellenőrzés végrehajtása alatt megállapították, hogy D. Attila ellen a Nyíregyházi Járásbíróság kábítószer birtoklás elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei november 11-én Nyírbátorban elfogták V. Dániel 21 éves helyi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert a jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 16 éves tiszavasvári, egy 17 éves és egy 34 éves tiszalöki férfi ellen. A három férfit a mezőőr és a polgárőrök közös szolgálatellátásuk közben érték tetten egy Nagycserkesz külterületén található fasorban november 11-én 18 óra körül. A férfiak eltulajdonítási szándékból, engedély nélkül 23 darab akácfát vágtak ki. A rendőrök a polgárőrök által visszatartott férfiakat előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse kifosztás gyanúja miatt folytat nyomozást V. László 21 éves bökönyi lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi november 11-én reggel a nyitva hagyott ajtón át bement egy 32 éves bökönyi nő lakásába és a hálószobából, az alvó sértett mellől eltulajdonított egy mobiltelefont. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit néhány órán belül elfogták és bűnügyi őrizetbe vették. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés