Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tarsoly Csaba „beszólt” a károsultaknak

| 2016. 11. 23. | 18:03:00
Ártatlannak vallotta magát.
Tarsoly Csaba „beszólt” a károsultaknak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hatoldalas interjút adott Tarsoly Csaba a Magyar Narancsnak. A Quaestor-ügy elsőrendű vádlottja szinte minden részletéről azt mondta: ő ártatlan, a munkatársai a háta mögött követték el a törvénytelenségeket. Azt is tagadta, hogy készpénzt vett volna ki a Quaestorból.

Az összeomlás előtti napokban, órákban több százan vették ki a pénzüket Quaestorból. Tarsoly szerint neki ebben felelőssége nincs – ezt azzal próbálta alátámasztani, hogy több családtagjának is tízmilliói ragadtak bent. Arra  akérdésre, hogy a Magyar Nemzeti Kereskedőház hogyan vehetett ki az utolsó pillanatban 3,8 milliárd forintnyi állampapírt, azt válaszolta, erről majd a bíróságon beszélne.

Tarsolyt megkérdezték arról is, mit üzen azoknak a kisbefektetőknek, akik elvesztették a megtakarításukat. Ő ugyan elnézést kért tőlük, és elmondta, hogy sok álmatlan éjszakája volt, de azért azt is megkérdezte:

„ha emberek az utolsó fillérjüket is elvesztették, akkor miből tudnak időről időre százezres értékben kivetítőt, színpadot bérelni, molinót és pólót gyártani, hogy ellenem tüntessenek?”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés