Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bekattant a gyilkos román orvos?

| 2016. 12. 14. | 15:50:00
Ügyvédje szerint végezni akar magával
Bekattant a gyilkos román orvos?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bekattant a börtönben a gyilkos román orvos, újra öngyilkossággal próbálkozik - írja a Blikk. A férfi kiadatása még hosszú évekig elhúzódhat, ugyanis még hazájában felelnie kell a tiltott fegyverviselés és fegyvercsempészet miat­t is. Következ­ő tárgyalását még ki sem tűzték.

A férfi ügyvédje szerint legutóbbi tárgyalásán nagyon furcsa volt védence viselkedése, úgy fogalmazott, "vélhetően egyre komolyabb mentális gondjai vannak, bizonyos, hogy nem tiszta az elméje."

Bármit is kérdeztek tőle a tárgyaláson, nem volt hajlandó felelni, csupán a cellatársairól mesélt, azt taglalta, hogy mennyire nem tud velük szót érteni - mondta a román ügyvéd, aki sürgetné ügyfele elmeorvos szakértői vizsgálatát. 

Mint azt a Szabolcsihír is megírta, a román orvos augusztus 31-én rontott be egy Nyíregyháza-orosi család otthonába, ahol hétéves ikergyermekei szeme láttára fejbe lőtte a szülőket. Az édesanya szörnyethalt, az édesapa életveszélyesen megsérült. A román férfi ezután hazájába menekült, állítása szerint öngyilkos akart lenni. Kolozsvár környékén kapták el a rendőrök, akik igazoltatás után tiltott fegyverviselés és fegyvercsempészet miatt előállították.

Az egyébként háromgyermekes férfi azzal magyarázta tettét, hogy viszonzatlanul szerelmes volt a nyíregyházi asszonyba, azonban ő mindig kikosarazta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés