Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ez igen! Résen voltak az eladók

| 2016. 12. 14. | 14:12:00
A vevők már akkor gyanúsak voltak, mikor az üzletbe léptek.
Ez igen! Résen voltak az eladók
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

És még mondja valaki, hgogy nincs hetedik érzék! Rossz előérzetük volt egy nyírkarászi bolt alkalmazottainak, amikor két ismeretlen férfi tért be az üzletbe kedden délután. Az eladók előrelátóan felírták a két férfi Audijának rendszámát, és mint utóbb kiderült jól tették.

A két férfi távozása után észrevették, hogy hiányzik 5 doboz csokoládé, amit a bolt biztonsági kamerájának felvétele alapján ők tulajdonítottak el. A bolt munkatársai azonnal bejelentést tettek a helyi rendőrőrsön. A nyírkarászi rendőrőrs körzeti megbízottai a román rendszámú Audi után eredtek és a szomszéd település, Gyulaháza közelében utol is érték a járművet és utasait.

A rendőrök átvizsgálták a gépkocsit, amelyinek csomagterében az édességek mellett parfümöket, karórát, sportcipőt, szemüveget, alkoholt és további illatszereket találtak.

A rendőrök a három román állampolgárt - két férfit és egy nőt - bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Kisvárdai Rendőrkapitányságra, ahol részletes, beismerő vallomást tett. Elmondták, hogy lopni jöttek Magyarországra és ezért a határátlépés után először Nyíregyházára utaztak, ahol egyikük több üzletbe is bement, és különböző termékeket tulajdonított el, míg ketten az üzletek közelében parkoló gépkocsiban vártak rá. Nyíregyházáról Kisvárdára, majd onnan Nyírkarászra utaztak, ahol hasonlóképpen követtek el bűncselekményeket.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság a 24 éves nőt, a 33 éves és 42 éves férfiakat 17 rendbeli üzletszerűen elkövetett lopás megalapozott gyanújával gyanúsítottként kihallgatta, bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés