Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem hiszik el, hova bújt a hodászi gazfickó

| 2016. 12. 03. | 10:34:00
Elfogták.
Nem hiszik el, hova bújt a hodászi gazfickó
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A rendőrségre egy mátészalkai férfi tett bejelenést november 21-én éjjel, mely szerint ismeretlen tettes bement háza udvarára, ahonnan egy tároló helyiségből 6 darab gumiabronccsal felszerelt könnyűfém felnit kísérelt meg eltulajdonítani.

A tulajdonos az elkövetőt megzavarta, így a lopás meghiúsult, de az elkövető elmenekült.

A rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. József Tamás hodászi lakos, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. A 32 éves hodászi férfi ellen korábban a Nyíregyházi Törvényszék is elfogatóparancsot adott ki, mivel a jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg. A Mátészalkai Rendőrkapitányság rendőrei a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársainak bevonásával december 2-án hajnalban egyszerre két hodászi házban tartottak házkutatást. A rendőrök az egyik házban elfogták K. József Tamást, aki a rendőrök elől hiába próbált az egyik ablakon át elmenekülni.

A családhoz köthető másik ingatlanban elfogták a férfi testvérét K. Andort, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék szintén elfogatóparancsot adott ki, mert börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg. A 24 éves férfi a hálószobában az ágyneműtartóban rejtőzött el a hatóság tagjai elől, amelyen családtagjai foglaltak helyet, de a rendőröket nem tudták megtéveszteni. A rendőrök a körözött testvérpárt elfogásuk után büntetés- végrehajtási intézetbe vitték.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés