Hirdetés

Romániában körözték

Szabolcsihír

2016.12.22. 08:37

Romániában körözték
illusztráció: pixabay.com

Elkapták a határon.

Hirdetés

Rossz idők járnak a körözöttekre. A napokban többen is fennakadtak a rostán.

A tiszabecsi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy 42 éves ukrán állampolgár szerdán. Az ellenőrzést végző határrendészek megállapították, hogy a férfi ellen a román hatóságok európai elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrök a férfit a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai szintén szerdán Ököritófülpösön elfogták a helybéli, 27 éves S. Józsefet, aki ellen a Fehérgyarmati Járásbíróság hamis vád elkövetése miatt tárgyalási őrizetet rendelte el.

Kedden egy csaló is lebukott. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai fogták el F. Nikoletta 32 éves papi lakost, aki ellen a Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Bíróság csalás miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a nőt a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

Garázdaság és testi sértés miatt körözték a hodászi F. Istvánt. A 34 éves férfi ellen a Mátészalkai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A mátészalkai rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.   

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés