Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Romániában körözték

| 2016. 12. 22. | 09:37:00
Elkapták a határon.
Romániában körözték
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rossz idők járnak a körözöttekre. A napokban többen is fennakadtak a rostán.

A tiszabecsi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy 42 éves ukrán állampolgár szerdán. Az ellenőrzést végző határrendészek megállapították, hogy a férfi ellen a román hatóságok európai elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrök a férfit a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai szintén szerdán Ököritófülpösön elfogták a helybéli, 27 éves S. Józsefet, aki ellen a Fehérgyarmati Járásbíróság hamis vád elkövetése miatt tárgyalási őrizetet rendelte el.

Kedden egy csaló is lebukott. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai fogták el F. Nikoletta 32 éves papi lakost, aki ellen a Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Bíróság csalás miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a nőt a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

Garázdaság és testi sértés miatt körözték a hodászi F. Istvánt. A 34 éves férfi ellen a Mátészalkai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A mátészalkai rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.   

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés