Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tódor szimatot kapott

| 2016. 12. 06. | 12:18:00
Kiszagolta a betörőt.
Tódor szimatot kapott
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem sokáig örülhetett zsákmányának egy betörő Hodászon. Az illető egy Nemzeti Dohányboltba tört be december 3-án éjjel. Elvitte a kasszát, benne néhány ezer forint váltópénzzel.

A rendőrségen még aznap éjjel jelentették a a betörést. A rendőrök megkezdték a helyszíni szemlét, az adatgyűjtést, valamint nyomkövető kutyát is bevetettek. Tóth Péter rendőr őrmester Tódor nevű kutyája több kilométeren át vezette gazdáját a településen, amikor egy régi, használaton kívüli épülethez érve megtalálták és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, 17 éves hodászi lakost.

Az illető kezén elfogásakor vérző sérülés volt, amit saját bevallása szerint akkor szerzett, amikor a dohánybolt ajtajának üvegét kalapáccsal beütötte.

Közben az is kiderült, hogy a fiút eltűnés miatt körözték, így orvosi ellátása után előállították a Mátészalkai Rendőrkapitányságra, ahol lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A tizenéves beismerte a bűncselekmény elkövetését, a rendőrség pedig kezdeményezte előzetes letartóztatását.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés