Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Utász megmutatta az utat

| 2016. 12. 28. | 09:34:00
A rendőrkutya forró nyomon debütált.
Utász megmutatta az utat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rosszul lett otthonában és eszméletét is vesztette egy 81 éves asszony karácsonykor. Az ófehértói asszony arra ébredt, hogy egy idegen férfi kutakodik a házában - erről a néni lánya értesítette a rendőrséget december 26-án este. Mint kiderült: az ismeretlen ellopta az idős néni pénztárcáját, majd rázárta az ajtót, és a kulccsal együtt elmenekült a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték a helyszíni szemlét és a kertben talált lábnyomcsapásról nyomkövető kutyát is indítottak.

A két hete frissen felavatott, Utász vezetőjét, Ficsóri Tibor r. főtörzszászlóst a feltételezett tettes lakóházához vezette. Az egyenruhások a rendőrkutya jelzése alapján igazoltatták az otthon tartózkodó 25 éves férfit, akinek nadrágja zsebéből az idős asszony házának kulcsa előkerült.

A nyomozók H. Józsefet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsén kifosztás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés