Hirdetés

Utász megmutatta az utat

Szabolcsihír

2016.12.28. 08:34

Utász megmutatta az utat
fotó: police.hu

A rendőrkutya forró nyomon debütált.

Hirdetés

Rosszul lett otthonában és eszméletét is vesztette egy 81 éves asszony karácsonykor. Az ófehértói asszony arra ébredt, hogy egy idegen férfi kutakodik a házában - erről a néni lánya értesítette a rendőrséget december 26-án este. Mint kiderült: az ismeretlen ellopta az idős néni pénztárcáját, majd rázárta az ajtót, és a kulccsal együtt elmenekült a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték a helyszíni szemlét és a kertben talált lábnyomcsapásról nyomkövető kutyát is indítottak.

A két hete frissen felavatott, Utász vezetőjét, Ficsóri Tibor r. főtörzszászlóst a feltételezett tettes lakóházához vezette. Az egyenruhások a rendőrkutya jelzése alapján igazoltatták az otthon tartózkodó 25 éves férfit, akinek nadrágja zsebéből az idős asszony házának kulcsa előkerült.

A nyomozók H. Józsefet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsén kifosztás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés