Hirdetés

Cserben hagyta a súlyos sérültet

Szabolcsihír

2017.01.04. 07:24

Cserben hagyta a súlyos sérültet
fotó: police.hu

Biciklis gázolt biciklist

Hirdetés

Segítségnyújtás elmulasztásának megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság. Az illető a megyeszékhelyen a Kossuth utca 1. szám előtti járdán közlekedett kerékpárral tavaly december 21-én 10 óra körül a Rákóczi út irányából a Hősök tere felé.

A gyalogátkelőhelyen nekiütközött egy vele szemben szintén biciklivel közeledő 32 éves férfinak, aki súlyosan megsérült. Az ismeretlen férfi a helyszínről segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a Hősök tere irányába. 

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja az ismeretlen kerékpárosnak, valamint azoknak jelentkezését, akik az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés