Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bolti szarkákat köröznek

| 2017. 01. 20. | 11:02:00
Drága cipőt loptak.
Bolti szarkákat köröznek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fizetés nélkül sétált ki egy sportcipővel az üzletből két férfi Nyíregyházán. Valószínűleg nem sejtették, hogy akciójukat videóra veszi a kamera.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen lopás gyanúja miatt folytat nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint egy nyíregyházi bevásárlóközpontban található sportüzletből két, eddig ismeretlen személyazonosságú férfi eltulajdonított egy pár sportcipőt január 11-én délután fél 5 körül. Az elkövetőkről az üzlet biztonsági kamerája felvételt rögzített.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képeken látható, eddig ismeretlen személyazonosságú férfiakat és jelenlegi tartózkodási helyükről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés