Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Iszonyat: megerőszakolta saját lányát

| 2017. 01. 10. | 14:56:00
Tagadta a bűncselekmény elkövetését.
Iszonyat: megerőszakolta saját lányát
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Debreceni Ítélőtábla Dr. Elek Margit vezette tanácsa helybenhagyta a Miskolci Törvényszék 2016. szeptemberében hozott elsőfokú ítéletét, és P. T. vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 7 év fegyházbüntetésre és 7 év közügyektől eltiltásra ítélte - közölte szerkesztőségünkkel Fórizs Ildikó, a Debreceni Ítélőtábla sajtószóvivője.

A vádlott legkorábban büntetése kétharmad részének kitöltése után bocsátható feltételes szabadságra. Az ítélet a vádlott és védője felmentésért illetve enyhítésért fellebbezett.

A bíróság által megállapított tényállás szerint a férfi 2003-ban és 2004-ben a 12. életévét be nem töltött lánya felé több alkalommal szexuálisan közeledett. Eleinte simogatta a gyermeket, majd szexuálisa aktust létesített vele, aki eleinte megpróbált elhúzódni apjától, de a férfi minden esetben visszatartotta. A kislány senkinek sem beszélt a történtekről, mivel az apja közölte vele, hogy ha beszél, abból nagyobb baj lesz. Egy újabb közeledés alkalmával aztán a gyermek közölte, hogy tetszik neki egy fiú, ezért nem akarja megtenni, amit az apja kíván. A vádlott ezt tudomásul vette, és ettől kezdve nem közeledett a sértetthez.

A férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés