Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elképesztő! 60 milliót zsarolt egy nyírmihálydi családtól

| 2017. 02. 21. | 12:46:00
Megfenyegette őket, ezért fizettek.
Elképesztő! 60 milliót zsarolt egy nyírmihálydi családtól
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Folyamatosan fenyegetett egy családot és hatvanmillió forintot zsarolt ki tőlük egy nyírmihálydi férfi 2013 végétől tavaly márciusiág, a gyanúsított ellen vádemelést javasolnak a rendőrök - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon kedden.

A tájékoztatás szerint B. András azért követelt pénzt a férjtől, hogy "megvédje" annak családját, nehogy "bajuk essen". A folyamatos megfélemlítés és zsarolás hatására a sértett az évek alatt összesen hatvanmillió forintot adott át a 31 éves férfinak.

A nyomozók megtudták, hogy a soron következő pénzátadást tavaly március 11-ére tervezték egy debreceni bevásárlóközpont mélygarázsába. Itt a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével összehangolt akcióban elfogták a zsarolót, akinek a bíróság két nappal később elrendelte az előzetes letartóztatását.
    A rendőrség befejezte a B. András ellen zsarolás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek - olvasható a közleményben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés