Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A házban matatott, mikor a tulaj megérkeztett

| 2017. 03. 17. | 09:39:00
tetten érték a betörőt.
A házban matatott, mikor a tulaj megérkeztett
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Igencsak meglepődhetett az a férfi, aki a nemzeti ünnepen hétvégi házához érve, az épületből kiszűrődő zajra lett figyelmes. Rögtön sejtette, hogy illetéktelen tartózkodik odabent. Azonnal hívta a rendőrséget.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Tevékenység- irányítási Központjába március 15-én fél kettő előtt érkezett bejelentés a betörésről. A telektuljdonos elmondta, hogy a Nyíregyháza-Gerhátbokorban található hétvégi házához érkezett, amelyből zaj szűrődik ki, vélhetően illetéktelen személy tartózkodik bent. A rendőrök a bejelentést követően a helyszínre mentek és még a ház előtt elfogták azt az 58 éves helybeli férfit, aki időközben az általa betört ablakon át kijött az épületből.

A tetten ért férfit a rendőrök előállították a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra, ahol lopás megalapozott gyanújával kihallgatták. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte. Elmondta, hogy miután egy kővel betörte a ház egyik ablakát bement és ott ruhaneműket, valamint különböző használati tárgyakat pakolt össze, a holmit lepedőbe kötötte és elvitte. A rendőrök a gyanúsított egyik rokona - helyszínhez közeli - házának pincéjében megtalálták és lefoglalták a korábban eltulajdonított tárgyakat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés