Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bróker Marcsi magát adta föl?

| 2017. 03. 20. | 11:56:00
Elfogyott a pénze.
Bróker Marcsi magát adta föl?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új információk jutottak a Bors birtokába a tízmilliárdos csalással gyanúsított, Bróker Marcsiként elhíresült karcagi nő elfogásáról.

Ki hinné, hogy saját maga akart véget vetni az egész hercehurcának?

Óriási szenzáció volt ta­valy decemberben, amikor másfél év bujkálás után a hatóságok megtalálták és letartóztatták a Bróker Marcsiként elhíresült D. Sándornét. A 62 éves karcagi nőt barnára sülve, kisimultan, könnyű nyári szerelésben kísérték le a Készenléti Rendőrség emberei a Liszt Ferenc repülőtérre begördült gépről. Megjelentek az első hírek: Bróker Marcsi új hazájában, az off­shore- és adóparadicsomnak számító Belize-ben is a piramisjáték-séma alapján akart pénzhez jutni, mint a Kun Mediátor Kft. vezetőjeként tette több ezer károsulttal, s ez vezetett a lebukásához.

A károsultak ugyan egy ideje már beszélték, hogy a nő Belize-be menekült, ám ott se konzulátus se nagykövetség nincs, így a magyar külügy sem tudhatott a hollétéről – írja a Bors egy informátorára hivatkozva.

– Bróker Marcsit nem is körözték Belize-ben. Egy viszonylag kis számú magyar közösség él ott, Mar­­csikában egy ki­fejezetten szerény, csendes asszony­kát láttak. Volt pénze, pár millió dollár, amit másfél év alatt élt fel, főleg lakhatásra költötte. Marcsi a pénztelenséget megelégelve feladta magát. Besétált a rendőrségre, akkor tartóztatták le.

Nem papírozták le

Bróker Marcsi a gyanú szerint 1999 óta 790 embert rövidített meg befektetési ígéretekkel, összesen 12 milliárd 299 millió 662 ezer 580 forintot vett át. A Kun Mediátor 12 éves működése alatt papíron szinte semmit sem dokumentáltak, ami nehezíti a nyomozást.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés