Hirdetés

Bugyijában dugdosta az anyagot

| 2017. 03. 29. | 14:27:00
Vajon minek egy ridikülbe mérleg?
Bugyijában dugdosta az anyagot
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei 2017. március 28-án Nyírbátorban ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 57 éves helyi férfit és utasát.

Az intézkedés alatt a rendőrök a gépkocsiban utazó 17 éves nyírbátori nőnek a táskájában egy digitális, grammos mérleget találtak. A rendőrök a férfit és a nőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Nyírbátori Rendőrkapitányságra, ahol átvizsgálták a ruházatukat. A nő alsóneműjében elrejtve 59,9 gramm ismeretlen eredetű kristályos anyagot, az előzetesen elvégzett szakértői vizsgálat alapján új pszichoaktív anyagot találtak.

A nyomozás eddigi adatai szerint a bódítószert a gépkocsi sofőrje vásárolta Budapesten, amit anyagi haszonszerzés érdekében akartak árusítani a helyi lakosok körében.

 A nyomozók M. Károlyt és a 17 éves nőt új pszichoaktív anyaggal való visszaélés megalapozott gyanújával kihallgatták. A férfit bűnügyi őrizetbe vették és az illetékes ügyészség felé előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, társa szabadlábon védekezhet.

Hirdetés