Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megvannak a nyíregyházi autófeltörők

| 2017. 03. 11. | 10:42:00
Két huszonéves.
Megvannak a nyíregyházi autófeltörők
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság bűnügyi munkatársai március 9-én elfogták azt a két nyírturai férfit, akik a megalapozott gyanú szerint az elmúlt másfél hét alatt 14 gépkocsit törtek fel a város területén. A férfiakat a késő esti órákban Jósaváros egyik utcájában igazoltatták a rendőrök. Hátizsákjukban különféle eszközöket (köztük erővágót, feszítővasat, fogót és csavarhúzót) találtak, melyeket feltehetően a korábbi bűncselekmények elkövetéséhez használtak.

A rendőrkapitányságra előállított 21 éves P. Zsoltot és a 22 éves P. Rolandot lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, akik beismerő vallomást tettek.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak egyik alkalommal egy nyíregyházi társasházi lakáshoz tartozó garázsba is betörtek, ahonnan egy robogót, bukósisakokat és motoroskabátokat tulajdonítottak el. A rendőrök a gyanúsítottak lakóhelyein tartott házkutatások alkalmával a lopott robogót, valamint a feltört gépkocsikból eltulajdonított autós rádiókat megtalálták és lefoglalták. A nyomozók a gyanúsítottakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek a Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészségnél előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés