Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokallta a szemétdíjat, ezért felpofozta a polgármestert a nagyi

| 2017. 03. 24. | 09:47:00
A 81 éves matróna most aztán fizethet.
Sokallta a szemétdíjat, ezért felpofozta a polgármestert a nagyi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Idén február végén egyik reggel a polgármesteri hivatalban kereste fel a szatmári település vezetőjét az idős asszony, akit kérdőre vont az általa fizetendő szemétszállítási díj összege miatt, ugyanis azt eltúlzottnak tartotta - közölte a Szabolcsihírrel Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Bár a Mátészalka környéki település polgármestere megfelelő tájékoztatást adott a jogszabályi előírásokról, ezen a néni annyira feldühödött, hogy az íróasztala mögött ülő férfinak lekevert két pofont, és a nyakát is kikarmolta.

A polgármester ezután megragadta az asszonyt, és kivezette az irodából.

A Mátészalkai Járási Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt soron kívül bíróság elé állította a harcias nénit, akit a járásbíróság 92 ezer forint pénzbüntetésre ítélt. Ezt azonban nem kell egyösszegben kifizetnie a nyugdíjból élő asszonynak, mert a bíróság havi 4.000,- forintos részletfizetést engedélyezett.

A néni még örülhet is, hogy ennyivel megúszta - még akkor is, ha az éves szemétdíj sokszorosát kell most büntetésből kifizetnie -, ugyanis hivatalos személy elleni erőszak miatt akár öt év börtönt is kaphatott volna.
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés