Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Brutálisan megverte hatéves kisfiát Vasmegyeren egy nő

| 2017. 04. 10. | 15:50:00
A gyerek védekezni sem tudott.
Brutálisan megverte hatéves kisfiát Vasmegyeren egy nő
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója egy hónapra elrendelte annak a nőnek előzetes letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy brutálisan megverte 6 éves kisfiát.

A nyomozás adatai szerint Sz. M. szívességi lakáshasználóként tartózkodott egy vasmegyeri lakásban. Április 1-jén veszekedni kezdett 6 éves kisfiával, majd bántalmazni kezdte őt.

A földön négykézláb lévő gyermeknek többször a hátára ütött, majd erőből a gyermeke két lába közé rúgott. Ezután a vállánál fogva rángatta, megemelte, majd a földhöz csapta, hogy a gyerek beütötte a fejét a földbe. Míg a gyerekét verte, közben üvöltött a nő, azzal fenyegette, hogy megöli - közölte hétfőn a Szabolcsihírrel Dr. Toma Attila sajtószóvivő.

A bántalmazás során a kiskorú sértett felületes, karmolásos sérüléseket szenvedett az arcán, azonban a bántalmazásról rendelkezésre álló felvétel alapján megállapítható, hogy csak a véletlenen múlt, hogy súlyosabb sérülés nem keletkezett.

A lakásban volt a gyanúsított 5 éves kislánya is, és a lakás tulajdonosának 11 éves fia is. A bűncselekmény elkövetése után a nő – tartva tette következményeitől –, fogta a két kisgyermekét, majd velük iratok és ruházat nélkül távozott a lakásból.

A bíróság álláspontja szerint – tekintettel a bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára – a munkahellyel és állandó lakóhellyel nem rendelkező gyanúsított esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, jelenléte az eljárási cselekményeknél csak az előzetes letartóztatás mellett biztosítható.

A gyanúsított kiskorú gyermekeit ideiglenesen nevelőszülőknél helyezték el. A végzés nem jogerős, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés