Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Állatkínzás. Parányit javult Fülöp állapota

| 2017. 05. 12. | 12:34:00
Megcsillant egy reménysugár.
Állatkínzás. Parányit javult Fülöp állapota
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

frissítve!

Ahogy állatbarátok ezrei, a Szabolcsihír is figyelemmel kíséri a Nagycserkeszen megkínzott, majd gazdájától a nyíregyházi állatotthonba szálított Fülöp kutyus sorsát. A fiatal kutyát jelenleg a fővárosban kezelik. Az Állatbarát Alapítvány Facebook-oldalán közzétett legfrissebb hír szerint parányi javulás tapasztalható az állapotában.  

Fülöp csütörtökön ismét átesett egy nyelőcső tükrözésen, aminek az eredménye bizakodásra adott okot, hiszen nyelőcsöve parányit javult - írják az alapítvány oldalán. Az is szóba került, hogy megpróbálják szájon át etetni.

Ennek az eredményéről azonban csak később tudnak beszámolni az állatbarátok. Sajnos emellett nagyon gyenge, kimerült a kutyus, és nagyon sokat pihen.

Amin ne is csodálkozzunk, hiszen eddigi élete alatt a kínok kínját állhatta ki a torkára szorított és kötözött zsineg miatt. Bízzunk benne, a jövő héten biztató hírekkel szolgálhatnak az állatbarátok!

Evett!

Péntek délben újabb híreket osztott meg az Állatbarát Alapyítvány Fülöpről, aki egy icipicivel jobban van. Csütörtök óta szájon át is etetik az Állatorvostudományi Egyetem dolgozói, mellettw szondán is kap kétóránként táplálékot. Ez idáig ez a fajta táplálás sikerrel járt, nem hányt, mintha az ereje is picit több lenne. Most várnak a laboreredményekre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés