Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hajdúnánásról jártak lopni Nyíregyházára

| 2017. 05. 10. | 10:28:00
Elfogták a biciklitolvajokat
Hajdúnánásról jártak lopni Nyíregyházára
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sorozatban lopkodta el a nyíregyházi állomásról a bicikliket egy hajdúhadházi trió. Egy darabig most nyugtunk lesz tőlük.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai május 8-án ugyanis elfogták azt a 37 éves hajdúhadházi férfit és 15 éves hajdúhadházi társát, akik a megalapozott gyanú szerint az elmúlt héten sorozatban lopták a nyíregyházi vasútállomás kerékpártárolóiból a bicikliket.

A nyomozók az adatgyűjtés során beszerzett bizonyítékok alapján a feltételezett tetteseket a rendőrőrsön lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az nánásiak beismerő vallomást tettek.

Kiderült, hogy a bűncselekményeket egy 13 éves fiúval közösen követték el, akit életkora miatt a rendőrök tanúként hallgattak meg.

Az összesen nyolc kétkerekű eltulajdonításával, valamint kiskorú veszélyeztetésével is meggyanúsított 37 éves férfit a nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Fiatalkorú társa szabadlábon védekezhet. Az érkerti rendőrök az eljárás során megtalált és lefoglalt kerékpárokat visszaadták a tulajdonosaiknak.

A tulajdonosok visszakapják az ellopott bringákat

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés