Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Itt az újabb madzagos állatkínzás!

| 2017. 05. 24. | 20:25:00
Fülöp esete sajnos, nem egyedi.
Itt az újabb madzagos állatkínzás!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha valaki azt gondolná, hogy a Nagycserkeszről mentett Fülöp esete egyedi (tudják, ő az a kutyus, akinek a nyakába gazdái olyan szorosan kötöttek egy műanyag zsineget, hogy az arca teljesen eltorzult, felpüffedt, és már enni sem tudott, s megmentéséért, felépüléséért most is küzdenek a fővárosban), sajnos, téved.

Ide, a csatornába menekült a sérült kutyus. További képek a glériában, csak erős idegzetűeknek!

Az Állatbarát Alapítvány Facebook-oldalán újabb állatkínzásról számol be. Kemecséről kaptak bejelentést, hogy az utcán körülbelül egy hete feltűnt egy kutya, akinek valami sérülés van a nyakán.

Az állatbarátok a helyszínre érve látták, hogy a kutyus nyakába bálamadzag van csomózva, ami húsig elvágta a nyakát, és a seb csúnyán el is fertőződött.

A kutyus nagyon félt, behúzódott egy csatornába, ahonnan hosszú órák alatt sem sikerült kicsalogatni.

"Másnap reggel visszatértünk a helyszínre, és egy helyi hölgynek sikerült magához csalogatnia a sérül kutyát, így be tudtuk hozni az Állatotthonunkba, ahol megkapta a szükséges állatorvosi ellátást" - írják az oldalon az állatvédők.

Az állatotthon munkatársai köszönik a segítséget a bejelentő hölgynek, aki végig ott maradt segíteni nekik. Az ő kérésére lett Leó a kutyus neve. Ő szerencsésebb volt Fülöpnél, hozzá viszonylag hamar érkezett a segítség.

Leó az elmúlt néhány napban teljesen feloldódott. Egy végtelenül kedves, barátságos, játékos kutyussá vált.

Gyógyulása után várja az álomgazdiját, aki végre megmutatja neki az élet szép oldalát.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés