Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kétmillió forintot kap, aki feladja a vadász kifosztóját

| 2017. 05. 18. | 18:36:00
Két fiatal férfit keres a rendőrség.
Kétmillió forintot kap, aki feladja a vadász kifosztóját
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. Ahogy arról akkor bezsámoltunk, április 25-ét megelőzően ismeretlen elkövető vagy elkövetők

betörtek egy kisgyőri ingatlanba, ahonnan egy Mercedes 463 típusú terepjárót, hét vadászfegyvert, lőszereket, trófeákat, KTM típusú krosszmotort, márkás kerékpárt, órát, szeszes italokat és 30 méter réz esőcsatornát tulajdonítottak el.

Az esettel összefüggésben szükségessé vált az autóban ülő férfiak azonosítása, akikről kamerafelvételek készültek.

Két férfit keresnek

Az egyik személy 25-30 év közötti, 180-185 centiméter magas, szoláriummal barnított bőrű, vékony arcú, minkét oldalt felnyírt barna hajú, felül hosszabb, borzas hajviseletű, elkövetéskor teljes arcán többnapos borostát viselt.

A másik férfi 20-30 év közötti, 170-180 centiméter magas fehér, szoláriummal barnított bőrű, rövidre nyírt hajú, elkövetéskor arca enyhén borostás volt, normál testalkatú.

A bejelentő a nap 24 órájában hívhatja továbbá a megyei rendőr-főkapitányságot a  06-46/514-506-os telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számát, vagy a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

A rendőrség a bejelentő személyét bizalmasan kezeli.

Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 2 millió forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés