Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevelt lányát zaklatta

| 2017. 05. 02. | 16:58:00
Teherbe is ejtette a tinit.
Nevelt lányát zaklatta
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt 12 év fegyházbüntetésre büntette, és 10 évre eltiltotta a közügyektől a Nyíregyházi Törvényszék 2017 januárjában azt a férfit, aki nevelt lányát évekig zaklatta. A Debreceni Ítélőtábla Dr. Balla Lajos vezette tanácsa kedden helybenhagyta a Nyíregyházi Törvényszék ítéletét.

Az első fokon eljárt Nyíregyházi Törvényszék ez év januárjában H. J. vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt 12 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől való eltiltásra ítélte. A vádlott legkorábban büntetése kétharmad részének kitöltése után bocsátható feltételes szabadságra. Az ítélet ellen a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, ezért került az ügy a táblabíróságra.

A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott 2004 óta volt élettársa a sértett édesanyjának. Az asszony kislányát 5 éves kora óta együtt nevelték egy kis faluban. A sértett alig töltötte be a 14. életévét, amikor a vádlott elhatározta, hogy szexuális életet él vele. Először 2013 karácsonyán kényszerítette erre a kislányt.

Mivel a férfi rendszeresen bántalmazta a gyermeket, ezért ő nem merte elmondani a történteket az édesanyjának. 2014 őszén azonban a nevelt lány teherbe esett nevelőapjától. Amikor ez kiderült, a lányt kiemelték a családból és a nevelését nevelőszülőkre bízták.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés