Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Akarata ellenére bevitte a nőt az erdőbe

| 2017. 06. 16. | 17:38:00
Egészen kevéssel megúszta.
Akarata ellenére bevitte a nőt az erdőbe
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy év felfüggesztett börtönre ítélt a Nyíregyházi Törvényszék egy férfit, aki nőismerősét nem haza, hanem az erdőbe vitte, és nem akarta elengedni. Ezzel megsértette a hölgy személyi szakadságát. 

A Nyíregyházi Törvényszék másodfokú tanácsa 1 év, végrehajtásában 2 évre felfüggesztett börtönbüntetésre súlyosbította az elsőfokú bíróság ítéletét K. Sz. vádlottal szemben személyi szabadság megsértése miatt. A vádlottat korábban az elsőfokú bíróság 6 hónap felfüggesztett börtönre ítélte.

A vádlott még 2015. november 12-én este felajánlotta egy hazafelé gyalogló ismerősének Mándokon, hogy hazaviszi. A hölgy elfogadta az ajánlatot, beült az autóba és megmondta a lakcímét. A vádlott azonban meg sem állt a lakás közelében, kiszállni sem engedte a sértettet, hanem közölte vele, hogy egy erdőbe viszi, ahol nem fogják megtalálni.

Így is tett. Amikor a férfi a Mándok külterületén lévő erdős részhez ért, a nő kinyitotta az autó ajtaját, ki akart szállni. A vádlott próbálta visszahúzni a karjánál fogva, ám a sértettnek sikerült kiugrania a járműből, és elmenekült.

A vádlottat jogerősen egy év börtönbüntetésre ítélte a bíróság, ám a végrehajtását egy évre felfüggesztette.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés