Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagyon csúnya trükkel loptak meg egy nyugdíjast fiatalok

| 2017. 06. 02. | 16:34:00
Kiderült,az egyik sorozatbetörő.
Nagyon csúnya trükkel loptak meg egy nyugdíjast fiatalok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Arra ébredt vasárnap egy rakamazi nyugdíjas, hogy kővel dobálják az ajtaját. A 81 éves férfi kiment a házból, hogy elzavarja az idegent, majd mikor visszament, vette észre, hogy egy másik ismeretlen az ablakon keresztül bemászott a házába, és ellopta a nyugdíját.

A 81 éves rakamazi férfi még aznap feljelentést tett a helyi rendőrőrsön, elmondta, hogy a hajnali órákban ismeretlenek meglopták.

A rakamazi rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőket. Egy 15 éves és egy 17 éves timári lakost lopás miatt gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrőrsön. A 17 éves fiút nem először fogták el a rendőrök – négy nappal korábban – egy timári betöréssel összefüggésben szintén gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Az eljárás adatai szerint a fiatal további Timáron elkövetett vagyon elleni bűncselekményekkel is megalapozottan gyanúsítható, melyeket három társával, egy 15 éves, egy 17 éves és egy 18 éves helyi fiúval közösen követett el. A rendőrök a fiatalt bűnügyi őrizetbe vették, társai gyanúsítotti kihallgatásukat követően szabadlábon védekezhetnek.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés