Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hinné egy nőről, hogy ököllel teríti le áldozatát?

| 2017. 07. 21. | 10:14:00
A férfi súlyos sérüléseket szenvedett.
Hinné egy nőről, hogy ököllel teríti le áldozatát?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ököllel ütötte, a földön rúgdosta áldozatát egy aranyosapáti nő Vásárosnaményban. A rabló

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság rablás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. Margit 40 éves aranyosapáti lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő pénzt kért egy Vásárosnaményban kerékpárral közlekedő helybeli férfitól július 19-én 21 óra 30 perc körül. A 65 éves férfi a nő kérésére átadta a kért pár száz forintos összeget, de ennek ellenére a nő ököllel arcon ütötte.

A sértett kerékpárját tolva tovább indult, de támadója követte és kiabált utána. Amikor pedig utolérte, úgy meglökte, hogy a járdára esett. A nő még ezután sem nyugodott, a földön fekvő férfit többször is megrúgta, és miközben pénztárcájának átadását követelte letépte a férfi karóráját, elvette a mobiltelefonját, majd távozott.

A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett. A feltételezett elkövetőt a rendőrök a bejelentést követő egy órán belül, Vásárosnamény területén elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. Kihallgatása után őrizetbe vették, inditványozták előzetes letartóztatását.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés