Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ki látta a nyíregyházi balesetet?

| 2017. 07. 20. | 11:55:00
Cserbenhagyót keresnek.
Ki látta a nyíregyházi balesetet?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. Nyíregyházán, Szegfű utcán közlekedett a László utca irányából a Vay Ádám körút felé július 14-én negyed 10 körül segédmotoros kerékpárral egy 65 éves helyi férfi. A külső egyenesen és jobbra tartó forgalmi sávban haladva a Szegfű utca, a Hunyadi utca és a Vay Ádám körút kereszteződés szabad jelzésénél egyenesen akart tovább hajtani a Vay Ádám körút irányába, amikor

egy szürke színű személygépkocsi neki balról, az egyenesen haladó forgalmi sávból bekanyarodott elé a Hunyadi utcába.

A segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi a balesetet elkerülni már nem tudta és kanyarodó gépkocsi jobb oldalának ütközött, melynek következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A balesetet okozó szürke színű személygépkocsi sofőrje megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül tovább közlekedett a Hunyadi utcán.

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja az ismeretlen gépjármű sofőrjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívószámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés