Hirdetés

Körözött motorokat fogtak a határon

police.hu

2017.08.26. 12:02

Körözött motorokat fogtak a határon

Lopás miatt keresték.

Hirdetés

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy Mercedes Sprinter típusú mikrobusszal közlekedő 36 éves ukrán állampolgárságú férfi augusztus 25-én hajnalban. A rendőrök átvizsgálták a jármű csomagterét, amelyben egy motorblokkal szerelt motorkerékpárvázat találtak, a többi alkatrésze nélkül. A rendőrök a jármű egyedi azonosítóinak ellenőrzése alatt megállapították, hogy a Schengeni Információs Rendszerben (SIS) az olasz hatóságok a motorkerékpár körözését rendelték el. A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai a járművet lefoglalták és az eljárás további részében felveszik a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy Mercedes Sprinter típusú mikrobusszal közlekedő 30 éves ukrán állampolgárságú férfi augusztus 25-én délelőtt. A rendőrök átvizsgálták a jármű csomagterét, amelyben egy szétszerelt állapotban lévő motorkerékpárt találtak. A rendőrök a motorblokkal szerelt motorkerékpárváz egyedi azonosítóit ellenőrizték és megállapították, hogy a Schengeni Információs Rendszerben (SIS) az olasz hatóságok a motorkerékpár körözését lopás miatt rendelték el.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai a járművet lefoglalták és az eljárás további részében felveszik a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal.
Záhony

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés